Här kommer ett jättevälskrivet, inspirerande inlägg... NOT

Har precis varit och sett "Den Girige" med Elviiira Johnsson (http://litenrutigprick.blogg.se/) och den var ju riktigt bra. Och ni ska veta att jag har så lite lust att blogga som det bara finns, så nu kommer det säkert bli ett väldigt tråkigt inlägg, men ett inlägg blir det. Så det så. 

Ja, inlägget får nog faktiskt ta slut här. För så tråkig är jag. Orkar inte ens skriva något mer om teatern.
Ni får gå och titta själva om ni orkar pallra er till lilla Höör. Men sista föreställningen är imorron, så då får ni allt skynda er! Det är HATS (Höörs Amatör Teater Sällskap) som spelar, och de är jätteduktiga! 

Puss.♥

Titta vad man hittar när man gräver.



Är det inte lite magiskt att jag på den bilden är TOTALT osminkad, (och då menar jag totalt, jag sminkade mig inte på veckor när vi var i Indien) har massor med salt i håret, och ändå lyckas se helt okej ut? Jag var bara tvungen att visa folk det. För vissa folk tror inte att man kan se ut som något annat än en gris utan smink. FOLK HAR FEL. 


Alltså, nehejdu....

Jag tänkte egentligen inte alls skriva om det här, men nu blev det så. Jag blev liksom lite ofukoserad. När jag såg att det nu finns en ALLA KROSSADE HJÄRTANS DAG! Jag menar, HALLÅ?! Hur emo får det bli? 
Det kommer ju bli en fruktansvärd dag! Tänk att förstöra alla andras dag, alla dem som faktiskt har hela och glada hjärtan. 

Och vad är det engentligen till för? Att alla ska sitta hemma och gråta över sitt krossade hjärta? Sånt gör man ju när man får hjärtat krossat, när det fortfarande känns. Inte på någon allakrossadehjärtansfuckingdag. Ska man liksom bara gråta för att den dagen?

Fast, tänk vad skönt, om man kunde samla alla känslor, och sen bara känna dem och vara sådär genomsinnligt deprimerad på den dagen, och sen skullle det vara över! Istället för att känna lite av alla känslor hela tiden. Det skulle ju faktiskt kunna vara lite praktiskt. 

Men så funkar det ju inte. Så därför är dagen helt onödig! Enligt mig. 

Mitt perspektiv: Alla hjärtans dag. Underbar dag, med fint budskap, trallallallal. Livet är strålande. Plötsligt. Alla hjärtans dag fiende dyker upp! Alla krossade hjärtans dag! Alla krossade hjärtans dag vill bekämpa Alla hjärtans dag. Och det är väl ganska dumt? När Alla hjärtans dag är sådär fint och magiskt. 

Det var bara det. 



Tänkte bara nämna lite sådär i förbifarten...

Det var ju inte så fint. Den svarta ramen runt bilderna. Det får jag nog fixa. Men det blir en annan dag. Tänkte bara påpeka lite casual såhär att det var fult. Så. Nu var det gjort. Väldigt casual om jag får säga det själv.
Puss. ♥

Vinden han prata om blåser idag.

Hej, jag är ett kolmonster. Har kol, typ överallt. Inklusive ansiktet. Jag har precis suttit i ca två timmar och försökt åstadkomma något med mina nya kolpennor (heter det så?) och visst, det blev väl något till slut. Men jag blev ju också ganska fin, kan man säga. 













Lite fult, lite fint. Ni fick se allt, snällt va? Nu har dessutom handen fått en liten invånare, en pytteliten människa som håller i en ballong står ovanpå den. Tänkte ge den bilden till farfar i 80-års present. Jodå, imorgon blir det 80-års kalas! 
Puss på er. ♥

Varför måste skor vara så fina?

Jag har hittat ett nytt sparobjekt. Och vad skulle det vara om inte skor? De är helt väldigt fina, och antar att liksom förra gången (pälsskorna, någon som kommer ihåg? Jag köpte de aldrig, men jag köpte ett par liknande utan klackar. Alla mina kompisar tyckte de högklackade såg ut som en hund. Får inte ihop det.) kommer alla hata dem. Men jag bryr mig inte! :D
Här kommer bild (från Ellos.se):

Erkänn, de är fina! Inte sådär, åååhhh, jag är kär, kan inte leva utan dem!! Men fina. Väldigt fina. ♥

ALLALALALA

Åh, nej gud vad pinsamt, så fort man går in på min blogg ser man den där bilden... Jag ska nog ta bort den. Det var säkert ändå bara jag som tyckte (tycker, hehe) den var rolig. 

Jaja, nu är det iallafall inte det första inlägget längre... ;*

HEHE

Okej, jag vågar nog lägga ut den. 

Förlåt, luggmänniska.


Min kära lugg ♥

Nu kom Vivi också, vad trevligt! :D Hon säger också hej. 

Åh, jag skulle så gärna lägga ut en bild på en väldigt rolig person, men jag känner att det skulle kunna kränka denna personen en hel del. Så jag vågar inte. Fast Elel och Vivi tycker jag ska. Åh, ni ska bara veta hur rolig den är, jag kan inte sluta skratta! Jag ger er ett tips: sök på lugg på google, så får ni se om ni hittar den. Herrejesus, asså. 




De Originella

Jaha. Nu sitter jag här och väntar på världens finaste människor och funderar på om jag kanske ska ladda ner något ändå. Det är ju himla smidigt faktiskt. 

Vad jag också sitter och tänker på är om jag ska klippa mig. Och isåfall, hur? Det är väl alltid den stora frågan. Är lite sugen på såhär riktigt, riktigt mörkbrunt, och så lugg... Eller så sidbena...

Nu kom den första fina! :D Elvira. Hon säger hej. 

Så, nu har jag inte tid med er längre (har jag någonsin det?) så puss på er, hejdå!





RSS 2.0