Prao!? ;S

Har NÅGON, vem som helst, ett tips på var man kan praoa?
Om ni har det, våga inte bara läsa det här inlägget och sedan inte kommentera! Hmf.

Herregud, vi ska praoa om två veckor och jag har inte en enda ide! Jag har liksom haft så bra praoplatser innan att jag inte vill sänka mig till mataffärsnivån nu. (No offense alla mataffärer där ute
Men jag har verkligen ingen aning, så KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA!

Tack. ♥


Replay, pälsskor ♥

Jag bara älskar de här skorna! Men de är liksom lite dyra, 1500 kostar de...  ÄR DET VÄRT DET?

Ååhhh, de är så fina... ♥

NU VAR DET SLUT.

Så var malmöfestivalen slut. Och vilken avslutningskväll!
Maskinen och Björnstammen, kan det bli bättre? Jo, okej, jag gillar egentligen inte maskinen så mycket, tycker faktiskt Familjen kunde spelat... 
Men jaja, det var kul ändå! 

Och Björnstammen var ju bara bäst! Vilken lyckokänsla i magen alltså.
Saknade bara en person där, eller nej, saknade två personer där, Elel och Vivi. </3 

Sen klämde vi ihop oss sex personer på en säng och en bäddmadrass hemma hos bästa Hilda. ♥
Det var trevligt. Och lite trångt, om jag ska erkänna. 

Men nu så är det slut, och fattar inte hur man ska orka med skolan med vetskapen att det inte finns någon Malmöfestival, ingenstans där man kan gå och dansa och bara vara lycklig. Okej, det där var en lögn, det finns visst såna ställen, men ändå...

Malmöfestivalen. ♥







Så detta har hänt. Eller inte hänt.

Vad dålig jag är på att blogga. Bara ett faktum.

Idag har jag lärt mig hela Burlesque-dansen, *mycket stolt*.
Den är svår. Faktiskt. Mattis och jag ska hålla i dans på elevens val på skolan, och vi tänkte dansa denna dansen, ska bli så kul! :D Hoppas någon anmäler sig bara. 

Förresten, ni borde se filmen, Burlesque, den är jättebra! Om man gillar dans. ^^


Nu ska jag gå och lägga mig (försöka) för som alla emiliaskolaungar vet är det skoola imorron...
Så, imorrn blir det till att gå upp tidigt, tidigt, nästan lika tidigt som det blir till att gå upp på fredag, då det börjar på riktigtttt... >.< 

Och, jag måste bara säga, jag är såååååååååå taggad inför malmöfestivalen, TJOHO! 
Ska bli supermegaunderbart! ♥

Så, back to reality, godnatt alla ni sparrisar därute ♥

Kommentarer:O

Upptäckte just massa kommentarer på min blogg som jag inte sett förut.:O 
Det brukar ju alltid komma upp när någon har kommenterat, men jag har typ missat jättemånga.;O
Dumt.



...a certain Melody...

Hehe, ett litet musiktips också, bara för att vara snäll mot Elel. Jag erkänner, jag var helt fel, du var helt rätt, du är bäst, är du nöjd nu? 
8)

Jag råkade ladda över en skiva av Melody Gardot jag fått för jättelängesen, och sen lyssnade jag på den, av någon anledning, vet inte varför. And I'm so in love.
Jag tror jag har lyssnat på den skivan konstant de tre senaste dygnen nu.
Iaf, lyssna på den, det är Melody Gardot, och den heter My one and only thrill. 

(Hade ni kunnat gissa att hon har varit stum? Trodde inte det va.)



I would never let the sun forget to shine upon your face

Så mycket att skriva om, så lite tid...
Jaja, har inte skrivit på ett tag, så borde verkligen ta mig tiden nu.;)

Idag har jag haft en underbar dag med Jacqis, Triss (de var iallafall med de fem första minuterna...;)) Gustav och Elin. Och Elins kille, men om jag ska vara ärlig, så sa han inte så mycket. Och dessutom tappade Gustav och jag bort Elin & co efter talangtävlingen. 

Iallfall, talangtävlingen.
Elin skulle sjunga, och hon var jätteduktig! No lie. Hon sjöng rolling in the deep med adele, som är en underbar låt (innan den blev lite sönderlyssnad...) och antagligen det bästa låtvalet i hela tävlingen. De andra hade låtar som, My number one - Helena Paparizou, E de fel på mig - Linda Bengtzing, och Någontingblabla - Selena Gomez. Och såklart, Hallelujah - Leonard Cohen. Vad vore en talangtävling utan Hallelujah?

Vi hade jättekul, eller, Gustav, jag och Elin hade jättekul, Elins kille (Albin tror jag han heter?) satt, som sagt, mest tyst. Japp, Gustav och jag rockade loss totalt. 

Oh, och vi fick gratis tröjor och godis! Det var regn. Godisregn. Och tröjregn, kan man säga så? Gustav fick xs och jag s. Passar perfekt, och snygga var de också! Mitt på bröstet stod det PARTYFABRIKEN! Och på baksidan alla ställen de varit på.

Nu har väl inte en själ orkat läsa sig igenom hela detta, men om ni har lyckats, så skulle jag bara säga att resten av hässleholmsdagen gick ut på att gå omkring med Gustav, prata om allt och ingenting och vara lite allmänt vilse. Och sen, hem. En och en halv timmes buss- och tågresa. Yay!

Men Jacqis pandamössa fick mig att somna. C:

Så, det var lite uppdatering. Puss. <3

Sommar... (trots vädret)

Nu: Haväng <3

Hej.

Asså, jag har så himla mycket att skriva, men jag orkar inte just nu. Men det kommer, jag lovar er. Så jag ska bara säga hej nu, så att ni vet att jag lever.
Också, en jättemysig sång, som jag bara av någon anledning föll för. Den är inte speciellt speciell , men jag bara är helt kär! ♥  Sally - Vaya Con Dios
(förlåt för att det inte är en länk, men datan är så jävla seg att det typ funkar inte, bara.:C)
Lyssna, lyssna, lyssna, även om den är lite konstig.
Puss på er ♥

Teckningar

Den här foten ritade jag i Las Vegas, i Art och Judys trädgård. När jag ritade satt deras barnbarn, Sarah och tittade på, och jag har, av någon anledning, stora problem med att rita när andra tittar. Så jag var typ jättenervös, och typ suddade hela tiden, som jag nästan aldrig brukar göra annars. Men jag blev faktiskt ändå riktigt nöjd till slut. Om man får lov att skryta lite.;)


Det här är nog det enda kreativa som hände på kreativus nocte. Eller ja, mattis spelade jättefint piano (och hilda också, ibland) så det får väl också räknas. ;) 
Fast det var en bra kväll ändå, fast den inte var så kreativ.

Nej, nu ska jag inte skryta med mina teckningar mer, hah.


Igår sov jag hos mattis, och hon och vivi lärde mig en dans, som var jätterolig!:D
Fast jag är inte så duktig på att "shakea", men det kan vi bortse från.
Och jag bara älskar låten, så himla mysig, det är Christina Aguilera med Something's got a hold on me från filmen Burlesque.

Ett annat låttips: Pink Floyd - Mother

Mums ♥

Måste bara säga: röda vinbär är bara så goda!

Kostymrep :O

Idag var första kostymrepet! Inte roligt.
Det är jättevackert, vi har typ gråa mjukisbyxor i sammet, och liknande tröja, med typ vingar under armarna, och som grädde på detta jättetjusiga mos, har vi ett nät över hela huvet! Jag lovar det är sant, och nätet är FASTSYTT i tröjan!
Nejdå, inte alls jobbigt. Eller varmt för den delen. 

Finalen, där alla ska vara i himlen, är lite roligare, för där har nämligen alla olika kläder färgglada kläder från olika sommaroperauppsättningar. Jag har en jättehemsk typ, tunika av något slag, i något sidenliknande material, som knäpps (jag är tvungen att säga detta) med kardborrband. Vilket betyder att den kan gå upp i princip när som helst. Dessutom har den bara kardborrband"knappar" en liten bit, vilket i princip betyder att det går en slits upp till magen. Och jag har turkosa genomskinliga strumpbyxor under. Så, allt detta PLUS en matchande turkos basker, oh lala!

Haha, men jag är ju inte precis den roligaste, Gustav har typ en klänningsliknande sak som gör att han får två meter breda axlar, (ja, det är sant, han måste gå sidledes genom dörrar!) Jonathan har en slags clownpyamas, och Elin har en guldig turban och någon slags blå lång tunika. Och alla andra ser ut ungefär likadant, alltså helt utflippade och lite såhär, missplacerade i dagens samhälle.

Vi är så tjusiga. 

Förresten är alla som vill välkomna att komma och titta på Höörs sommaropera på torsdag, fredag, lördag eller söndag. :D Biljetter kan man köpa antingen i kulturhuset anders, eller på turistbyrån i Höör. (vet inte om man kan köpa någon annanstans, det kan man kanske?)

Puss på er ^^ ♥






RSS 2.0